Jan van Tilburg (1966)

 

Fotograferen is voor mij het vangen van de essentie. Kijken, zien en vastleggen. Fotograferen met passie.  Sport  -  portretten  -  reizen  - familie  -  feestelijke of andere bijeenkomsten.

 

Fotografie sinds 1986  -  vroeger Pentax  -  nu al vele jaren Nikon  -  nooit een doka gehad maar nu dolgelukkig met de mogelijkheden die het digitale tijdperk  -  met Lightroom en Photoshop  -  biedt. Hierdoor is het mogelijk om oude technieken in een nieuw jasje te steken.

 

Ik ben beschikbaar voor verschillende soorten fotografie-opdrachten. Wilt u de sportieve prestaties van uw kinderen, uzelf, een heel team, of van uw evenement vastgelegd hebben op een professioneel niveau? Dat kan!

 

Ook als u mooie portretfoto's wilt van uzelf (bijvoorbeeld voor uw profiel op LinkedIn, Facebook of andere sociale media) of van familieleden bent u van harte welkom in de studio of op locatie. 

 

Ook het fotograferen van feestelijke gelegenheden die u op een mooie manier vastgelegd wilt hebben behoort tot de mogelijkheden. Samen met u bespreek ik graag de mogelijkheden.

 

Opdrachten en tarieven in overleg.

 

 (Het portret op deze pagina is een Collodion Ambrotype portret gemaakt door Alex Timmermans)